Desertų receptai/ Vaisių ir uogų receptai

Pieno drebučiai su žemuogėmis

Pieno drebučiai su žemuogėmis. Vasariškas desertas - bulviukose.lt

Pieno drebučiai su žemuogėmis – vaikystę primenantis desertas.

Pieno drebučiai su žemuogėmis:

  • 1 stiklinės šviežių žemuogių
  • 900 ml pieno
  • 100 ml vandens
  • 100 g cukraus
  • 1 vanilės ankšties
  • 25 g želatinos

Gaminimo eiga:

Pieną su cukrumi ir išilgai perpjauta vanilės ankštimi kaitinkit, kol užvirs. Puodą su pienu nukelkite nuo ugnies, uždenkite ir palikite pusvalandžiui pastovėti.

Želatiną užpilkite vandeniu ir palikite, kad išbrinktų. Išbrinkusią želatiną ištirpinkite vandens vonelėje.

Pieną perkoškite, supilkite želatiną ir gerai išmaišykite.

Pieną supilkite į indelius, ant viršaus išbarstykite žemuoges. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Šaltinis: R. Ničajienės knyga „Sezoninė virtuvė”

Jums taip pat gali patikti ledų ir kefyro deserto su krupniku receptas.

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Komentarų nėra

Palikite komentarą

REKOMENDUOJAMI VIDEO

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI