Žuvis ir jūros gėrybės

Raudės ir kuojos keptos kepimo popieriuje

Kuojos, raudės keptos popieriuje

Raudės ir kuojos keptos kepimo popieriuje iškepa purios, minkštos ir sultingos.

Raudės ir kuojos keptos kepimo popieriuje:

  • Raudžių, kuojų
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų
  • Lazdyno riešutų aliejaus
  • Raudonėlio lapelių
  • Citrinos
  • Sviesto

Gaminimo eiga:

Kuojas ir (arba) raudes nuskuskite, išdarinėkite ir nuplaukite. Kiekvieną žuvį iš abiejų pusių po kelis kartus įpjaukite. Į kiekvienos žuvies pilvelį įdėkite po raudonėlio šakelę, sviesto gabaliuką, citrinos griežinėlio gabaliuką.

Žuvis sudėkite ant kepimo popieriaus, apibarstykite druska, pipirais, apšlakstykite lazdyno riešutų aliejumi. Kepimo popieriaus kraštus suimkite ir užvyniokite arba susekite popieriaus segikliu (“krokodilu”).

Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.

Jums taip pat gali patikti keptų kuojų su migdolų padažu receptas.

Kuojos, raudės keptos popieriuje

2 Comments

  • Reply
    Ausra
    2014-07-02 at 14:31

    Kaip fainai!

  • Reply
    Laura
    2014-07-02 at 15:25

    Ausra, kiek gi galima jas paprastai keptuvėje kepti 😉

  • Palikite komentarą

    REKOMENDUOJAMI VIDEO

    JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI