Raudės ir kuojos keptos kepimo popieriuje iškepa purios, minkštos ir sultingos.
Raudės ir kuojos keptos kepimo popieriuje:
- Raudžių, kuojų
- Druskos, šviežiai maltų pipirų
- Lazdyno riešutų aliejaus
- Raudonėlio lapelių
- Citrinos
- Sviesto
Gaminimo eiga:
Kuojas ir (arba) raudes nuskuskite, išdarinėkite ir nuplaukite. Kiekvieną žuvį iš abiejų pusių po kelis kartus įpjaukite. Į kiekvienos žuvies pilvelį įdėkite po raudonėlio šakelę, sviesto gabaliuką, citrinos griežinėlio gabaliuką.
Žuvis sudėkite ant kepimo popieriaus, apibarstykite druska, pipirais, apšlakstykite lazdyno riešutų aliejumi. Kepimo popieriaus kraštus suimkite ir užvyniokite arba susekite popieriaus segikliu („krokodilu”).
Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.
Jums taip pat gali patikti keptų kuojų su migdolų padažu receptas.
2 Comments
Ausra
2014-07-02 at 14:31Kaip fainai!
Laura
2014-07-02 at 15:25Ausra, kiek gi galima jas paprastai keptuvėje kepti 😉