Kardžuvės kapotinis su melionu – lengvas ir gaivus užkandis su azijietiškomis natomis.
Kardžuvės kapotiniui reikės:
- 250 g kardžuvės filė
- Druskos, šviežiai maltų pipirų
- 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
- 1 šaukštelio skrudintų sezamų sėklų aliejaus
- Žiupsnelio kajeno pipirų miltelių
- 3/4 šaukštelio tarkuoto imbiero šaknies
- 1/4 geltonosios paprikos
- 2 šaukštų kubeliais pjaustyto meliono
- 1 šaukšto smulkintų petražolių
- 1 šaukšto smulkintų raudonųjų svogūnų
- 2 šaukštelių skrudintų sezamo sėklų
Gaminimo eiga:
Kardžuvės filė ir papriką supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su išvardintais produktais. Palikite kardžuvės kapotinį pastovėti 10 minučių, kad susimaišytų visi skoniai.
Kardžuvės kapotinis su melionu – originalus, šventinis užkandis.
Sekite bulviukose.lt Instagrame.
Jums taip pat gali patikti.
Komentarų nėra