Aukso fondas/ Vaisiai ir uogos/ Žuvis ir jūros gėrybės

Kardžuvės kapotinis su melionu

Kardžuvės kapotinis - bulviukose.lt

Kardžuvės kapotinis su melionu – lengvas ir gaivus užkandis su azijietiškomis natomis.

Kardžuvės kapotiniui reikės:

  • 250 g kardžuvės filė
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų
  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštelio skrudintų sezamų sėklų aliejaus
  • Žiupsnelio kajeno pipirų miltelių
  • 3/4 šaukštelio tarkuoto imbiero šaknies
  • 1/4 geltonosios  paprikos
  • 2 šaukštų kubeliais pjaustyto meliono
  • 1 šaukšto smulkintų petražolių
  • 1 šaukšto smulkintų raudonųjų svogūnų
  • 2 šaukštelių skrudintų sezamo sėklų

Gaminimo eiga:

Kardžuvės filė ir papriką supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su išvardintais produktais. Palikite kardžuvės kapotinį pastovėti 10 minučių, kad susimaišytų visi skoniai.

Kardžuvės kapotinis su melionu – originalus, šventinis užkandis.

Sekite bulviukose.lt Instagrame.
Jums taip pat gali patikti.

Komentarų nėra

Palikite komentarą

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI