Knyga „Patiekalai iš sraigių” – pirmoji mano knyga!
Darėme, darėme ir pagaliau padarėme. Mes, tai: aš – receptai ir gamyba, sesė – fotografija ir maketavimas. Visa tai truko 2 metus. Tikslas minimum buvo išsileisti knygą sau, ką ir padarėme 😉
Knygą sudaro 52 receptai, t.y.: karšti užkandžiai, kepiniai iš tešlos, salotos, sriubos, makaronų patiekalai, troškinukai, apkepėlės, antri karštieji patiekalai.
Gaila, kad visi patiekalai buvo gaminti po vieną kartą (tačiau atidžiai ir viską „n” kartų apgalvojus), nes nežinau ar būtų buvę įmanoma fiziškai prisirinkti tiek sraigių. Pliusas tame, kad visi pagaminti patiekalai buvo čia pat ne vieno žmogaus sudegustuoti ir manau neblogai įvertinti. 🙂
Knyga „Patiekalai iš sraigių” – dėl užsakymo kreipkitės elektroniniu paštu laura@nullbulviukose.lt
Mano sesės darbų tinklalapis.
22 Comments
Mindaugas
2012-01-24 at 15:17Oho, šaunuolė 😉 Kur būtų galima pamatyti turinį? O kodėl tik 52 receptai? 🙂
oditele
2012-01-24 at 19:01sveikinu – šaunuolė 😉 drąsus pasirinkimas, nes ne kiekvienas išdrįs paragauti sraigių, o jų LT ir gauti sunkiau.. noras pasigaminti kažką tikrai yra ir šiek tiek baugoka ar patiks 😉 o iš kur gavot tiek sraigių gamybai?:)
Inga
2012-01-24 at 17:05Ne „ne blogai įvertinti”, o „Labai gerai įvertinti”. Mano vyras dar iki šiol prisimena tuos laikus ir svaigsta kaip smagu buvo, kai tiesiai iš po fotografavimo ragaudavo sraigių patiekalus
Laura
2012-01-24 at 17:4752 receptai, 76 puslapiai. Manau tai solidus ir pakankamas skaičius. Norėjosi pateikti įvairesnių receptų, skirtingų skonių, formų, patiekimo 😉
Inga 😛 Va prašo turinio, reiks tau jį nufotkinti 😉
Laura
2012-01-24 at 19:57Oditėle, ačiū 😉 O gauti sraigių Lietuvoje tikrai nesunku, vasarą jų galima rasti pamiškėse, upių pakrantėse, šlaituose ir panašiai…tik reikia ieškoti kur drėgmės daugiau. Beje sraiges sezono metu (gegužės, birželio mėnesiais) Lietuvoje kaip ir grybus, uogas superka perdirbimo įmonės. O gamybai ir pati visą sezoną rinkau, ir padėjėjų turėjau 🙂
Forelle
2012-01-25 at 19:08Sveikinu! Knyga labai laukta ir nekantrauju gyvai pavartyti
Laura
2012-01-26 at 13:32Forelle 😉
Nida
2012-02-05 at 16:20Labai graziai knyga atrodo! Formatas mielas – ne per didele, ne per maza. Bravo! Ir ideja apie knyga su sraigemis – puiki. Tikro sviezio oro gusis lietuviskoje virtuveje:)
Dalia, Septyni virtieniai
2012-02-05 at 21:16labai dailiai atrodo. Komplimentai sesei, kiek įmanoma pastebėti, nuotraukos labai puikios. Šaunu, kad knyga teminė.Nors man dar reiktų barjerą perlipti, kad įsidrąsinčiau sraigę valgyti. Nesakau niekada, bet kol kas dar ne…
Laura
2012-02-06 at 14:54Nida, dėkui 😉 Tik su tais gūsiais įdomu kaip gausis, kad tik jie ir nepasiliktų mano virtuvėje, nes leidyklos giria, bet leist neapsiima, per daug specifinė tema…sukam galvas kaip kitaip platint….
Laura
2012-02-06 at 14:55Dalia, teisingai, niekada nesakyk niekada 😉
rennie
2012-03-01 at 19:30Šaunuolės! Labai norėčiau pavartyti. O 52 receptai tik su sraigėmis, tai netgi labai daug 🙂 Nuoširdžiausi sveikinimai!
Laura
2012-03-01 at 21:08Dėkui, Rennie 😉
Viktorija
2012-03-03 at 16:15Šaunuolės! Labai viliojančiai atrodo, bet aš kol kas irgi prie tų, kurie nedrįsta pasigaminti sraiges. Gal kada nors busiu drąsesnė 🙂
Laura
2012-03-03 at 20:47Viktorija, dėkui, ne visi valgo mėsą, o ką jau apie sraiges kalbėti 😉
Indrė
2012-03-04 at 08:55Oooo sraigės – pati niekad negaminau, bet mielai valgyčiau 🙂
Odeta
2012-03-17 at 00:23Labai megstu sraiges ir tavo gaminamus receptus. Todel jau stoju i eile del knygos:)
Laura
2012-03-17 at 14:19Indre, ir tai gerai 🙂
Odeta, ok įtraukiu į sarašą 😉
Odeta
2012-03-31 at 18:15Laura, Būsiu kokias 2,5 savaitės ne LT, tai dėl knygos, aš labai jos laukiu ir kai ji bus, tikrai pirksiu:)
Jurga
2012-05-03 at 17:25o gal galima butu paprasyti/sulaukti kokio recepto is sraigiu? labai knieti isbandyti 🙂
Laura
2012-05-03 at 19:35Jurga, kai darysiu tai ką dažniausiai darau, t.y. sraiges su česnaku ir krapais pasistengsiu nepamiršt nufotografuoti 😉
Jurga
2012-05-04 at 10:14liuks, labai lauksiu! 🙂