Mėsa

Knyga “Patiekalai iš sraigių”

Patiekalai iš sraigių knyga - bulviukose.lt

Knyga “Patiekalai iš sraigių” – pirmoji mano knyga!

Darėme, darėme ir pagaliau padarėme. Mes, tai: aš – receptai ir gamyba, sesė – fotografija ir maketavimas. Visa tai truko 2 metus. Tikslas minimum buvo išsileisti knygą sau, ką ir padarėme 😉

Knygą sudaro 52 receptai, t.y.: karšti užkandžiai, kepiniai iš tešlos, salotos, sriubos, makaronų patiekalai, troškinukai, apkepėlės, antri karštieji patiekalai.

Gaila, kad visi patiekalai buvo gaminti po vieną kartą (tačiau atidžiai ir viską “n” kartų apgalvojus), nes nežinau ar būtų buvę įmanoma fiziškai prisirinkti tiek sraigių. Pliusas tame, kad visi pagaminti patiekalai buvo čia pat ne vieno žmogaus sudegustuoti ir manau neblogai įvertinti. 🙂

Knyga “Patiekalai iš sraigių” –  dėl užsakymo kreipkitės elektroniniu paštu laura@nullbulviukose.lt

Mano sesės darbų tinklalapis.

Patiekalai iš sraigių knyga - bulviukose.lt

Jums taip pat gali patikti

22 Comments

  • Reply
    Mindaugas
    2012-01-24 at 15:17

    Oho, šaunuolė 😉 Kur būtų galima pamatyti turinį? O kodėl tik 52 receptai? 🙂

  • Reply
    Inga
    2012-01-24 at 17:05

    Ne “ne blogai įvertinti”, o “Labai gerai įvertinti”. Mano vyras dar iki šiol prisimena tuos laikus ir svaigsta kaip smagu buvo, kai tiesiai iš po fotografavimo ragaudavo sraigių patiekalus

  • Reply
    Laura
    2012-01-24 at 17:47

    52 receptai, 76 puslapiai. Manau tai solidus ir pakankamas skaičius. Norėjosi pateikti įvairesnių receptų, skirtingų skonių, formų, patiekimo 😉
    Inga 😛 Va prašo turinio, reiks tau jį nufotkinti 😉

  • Reply
    oditele
    2012-01-24 at 19:01

    sveikinu – šaunuolė 😉 drąsus pasirinkimas, nes ne kiekvienas išdrįs paragauti sraigių, o jų LT ir gauti sunkiau.. noras pasigaminti kažką tikrai yra ir šiek tiek baugoka ar patiks 😉 o iš kur gavot tiek sraigių gamybai?:)

  • Reply
    Laura
    2012-01-24 at 19:57

    Oditėle, ačiū 😉 O gauti sraigių Lietuvoje tikrai nesunku, vasarą jų galima rasti pamiškėse, upių pakrantėse, šlaituose ir panašiai…tik reikia ieškoti kur drėgmės daugiau. Beje sraiges sezono metu (gegužės, birželio mėnesiais) Lietuvoje kaip ir grybus, uogas superka perdirbimo įmonės. O gamybai ir pati visą sezoną rinkau, ir padėjėjų turėjau 🙂

  • Reply
    Forelle
    2012-01-25 at 19:08

    Sveikinu! Knyga labai laukta ir nekantrauju gyvai pavartyti

  • Reply
    Laura
    2012-01-26 at 13:32

    Forelle 😉

  • Reply
    Nida
    2012-02-05 at 16:20

    Labai graziai knyga atrodo! Formatas mielas – ne per didele, ne per maza. Bravo! Ir ideja apie knyga su sraigemis – puiki. Tikro sviezio oro gusis lietuviskoje virtuveje:)

  • Reply
    Dalia, Septyni virtieniai
    2012-02-05 at 21:16

    labai dailiai atrodo. Komplimentai sesei, kiek įmanoma pastebėti, nuotraukos labai puikios. Šaunu, kad knyga teminė.Nors man dar reiktų barjerą perlipti, kad įsidrąsinčiau sraigę valgyti. Nesakau niekada, bet kol kas dar ne…

  • Reply
    Laura
    2012-02-06 at 14:54

    Nida, dėkui 😉 Tik su tais gūsiais įdomu kaip gausis, kad tik jie ir nepasiliktų mano virtuvėje, nes leidyklos giria, bet leist neapsiima, per daug specifinė tema…sukam galvas kaip kitaip platint….

  • Reply
    Laura
    2012-02-06 at 14:55

    Dalia, teisingai, niekada nesakyk niekada 😉

  • Reply
    rennie
    2012-03-01 at 19:30

    Šaunuolės! Labai norėčiau pavartyti. O 52 receptai tik su sraigėmis, tai netgi labai daug 🙂 Nuoširdžiausi sveikinimai!

  • Reply
    Laura
    2012-03-01 at 21:08

    Dėkui, Rennie 😉

  • Reply
    Viktorija
    2012-03-03 at 16:15

    Šaunuolės! Labai viliojančiai atrodo, bet aš kol kas irgi prie tų, kurie nedrįsta pasigaminti sraiges. Gal kada nors busiu drąsesnė 🙂

  • Reply
    Laura
    2012-03-03 at 20:47

    Viktorija, dėkui, ne visi valgo mėsą, o ką jau apie sraiges kalbėti 😉

  • Reply
    Indrė
    2012-03-04 at 08:55

    Oooo sraigės – pati niekad negaminau, bet mielai valgyčiau 🙂

  • Reply
    Odeta
    2012-03-17 at 00:23

    Labai megstu sraiges ir tavo gaminamus receptus. Todel jau stoju i eile del knygos:)

  • Reply
    Laura
    2012-03-17 at 14:19

    Indre, ir tai gerai 🙂

    Odeta, ok įtraukiu į sarašą 😉

  • Reply
    Odeta
    2012-03-31 at 18:15

    Laura, Būsiu kokias 2,5 savaitės ne LT, tai dėl knygos, aš labai jos laukiu ir kai ji bus, tikrai pirksiu:)

  • Reply
    Jurga
    2012-05-03 at 17:25

    o gal galima butu paprasyti/sulaukti kokio recepto is sraigiu? labai knieti isbandyti 🙂

  • Reply
    Laura
    2012-05-03 at 19:35

    Jurga, kai darysiu tai ką dažniausiai darau, t.y. sraiges su česnaku ir krapais pasistengsiu nepamiršt nufotografuoti 😉

  • Reply
    Jurga
    2012-05-04 at 10:14

    liuks, labai lauksiu! 🙂

  • Leave a Reply