Daržovių receptai

Korėjietiškos morkytės

Korėjietiškos morkytės - bulviukose.lt

Korėjietiškos morkytės – labai patogus ir skanus garnyras prie mėsos patiekalų, silkės, ir lašinukų su duona.

Korėjietiškos morkytės :

  • 1 kg morkų
  • 75 ml rapsų ar saulėgražų aliejaus
  • 5-6 šaukštų obuolių acto
  • 5-6 skiltelių česnako
  • 0,5 labai smulkiai tarkuoto svogūno
  • 1 šaukštelio druskos
  • po pusę šaukštelio: cukraus, maltos raudonos paprikos, kajeno pipirų arba čili miltelių, malto imbiero, maltos kalendros, maltų juodųjų pipirų.

Gaminimo eiga:

Morkas nuskuskite ir sutarkuokite specialia tarka plonais šiaudeliais.

Česnako skilteles išspauskite į morkas, sudėkite svogūną, supilkite actą ir prieskonius. Viską labai gerai išmaišykite.

Aliejų įkaitinkite iki rūkimo ir supilkite į morkas. Viską dar kartą gerai išmaišykite ir šiek tiek paslėgę padėkite į šaldytuvą parai ar bent nakčiai.

Labai patogus ir skanus garnyras ir prie mėsos patiekalų, ir prie silkės, ir prie lašinukų su duona 😉

Šaltinis: Viktoras

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Komentarų nėra

Palikite komentarą

REKOMENDUOJAMI VIDEO

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI