Salotos su ožkos sūriu ir burokėliais, pagardintos avokadais, alyvuogėmis ir skrudintais anakardžių riešutais. Ožkos sūrio derinys su burokėliais yra tapęs klasika, tad labai rekomenduoju jį išbandyti įvairuose patiekaluose 🙂
Salotos su ožkos sūriu ir burokėliais:
- Keli aisbergo salotos lapai
- 1 nedidelis keptas burokėlis
- 1 avokadas
- Pluoštelis gražgarsčių
- Gabaliukas ožkos sūrio
- Juodų alyvuogių
- Skrudintų anakardžio riešutų
- Alyvuogių aliejaus
- Citrinos sulčių
Gaminimo eiga:
Salotos lapus suplėšykite ir sudėkite į lėkštę.
Ant viršaus sudėkite pjaustytus avokadą, burokėlį, ožkos sūrį ir alyvuoges.
Sudėkite gražgarstes ir sausoje keptuvėje arba orkaitėje pakepintus anakardžių riešutus.
Pašlakstykite salotas aliejumi ir citrinos sultimis.
Jums taip pat gali patikti salotų su ožkos sūriu ir serbentų padažu receptas.
Komentarų nėra