Daržovės/ Aukso fondas/ Padažai/ Sūris ir varškė/ Vaisiai ir uogos

Salotos su ožkos sūriu ir serbentų padažu

Salotos su ožkos sūriu ir serbentų padažu - bulviukose.lt

Salotos su ožkos sūriu, cukinija, žirneliais ir vasara kvepiančiu saldžiarūgščiu serbentų padažu.

Salotoms reikės:

  • 2 saujelių salotų
  • Saujelės gražgarsčių
  • 8 griežinėlių jaunos cukinijos (2 porcijoms)
  • Lydyto sviesto kepimui
  • Prieskoninės druskos
  • 1 saujelės lukštentų žirnelių
  • 8 griežinėlių ožkos sūrio (2 porcijoms)
  • 1 šaukšto raudonėlio lapelių

Padažui:

  • 1/2 stiklinės raudonųjų serbentų
  • 1 šaukštelio medaus
  • 7 šaukštų alyvuogių aliejaus

Gaminimo eiga:

Padažui išvardintus produktus sutrinkite smulkintuvu.

Cukinijų griežinėlius trumpai apkepkite įkaitintoje keptuvėje su lydytu sviestu iš abiejų pusių. Pagardinkite prieskonine druska.

Ožkos sūrio griežinėlius trumpai apkepkite iš abiejų pusių keptuvėje. Kad sūris neliptų prie keptuvės, galite į ją įtiesti kepimo popierių.

Sudėkite į lėkštes salotas, gražgarstes, keptas cukinijas, žirnelius, ožkos sūrį. Apliekite salotas padažu, apibarstykite raudonėlių lapeliais.

Salotos su ožkos sūriu papuoš šventinį stalą ir nustebins svečius.

Sekite bulviukose.lt Instagrame
Jums taip pat gali patikti

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply