Kiaušinių receptai

Velykiniai zuikučiai

Velykiniai zuikučiai - bulviukose.lt

Velykiniai zuikučiai kai kam ir pelytės 🙂 Jūsų Velykų stalą padarys žaismingą ir linksmą. Ir vaikams patiks 🙂

Velykiniai zuikučiai:

  • Skrebučių
  • Kietai virto kiaušinio puselių
  • Pakepintų migdolų plokštelių ausytėms
  • Gvazdikėlių nosytėms
  • Juodųjų pipirų grūdelių akytėms
  • Poro juostelių ūsams
  • Sviesto arba majonezo
  • Žolelių

Gaminimo eiga:

Ant skrebučio užtepkite sviesto arba majonezo, pabarstykite žolelėmis. Kiaušinių puselėms įstatykite gvazdikėlių nosytes, judųjų pipirų akytes, migdolų plokštelių ausytes. Iš poro išpjaukite juosteles ir sudėkite ūsus. Uždėkite zuikius ant skrebučių.

Jei trūksta idėjų Velykų stalui, apsilankykite specialiai sukurtame Velykinių patiekalų ir receptų archyve. Jame rasite užkandžių iš mėsos bei žuvies, salotų, nesaldžių kepinių ir duonų, karštųjų mėsos, žuvies, vegetariškų patiekalų, padažų, pyragų, desertų receptų.

Sekite bulviukose.lt Instagrame.

Velykiniai zuikučiai - bulviukose.lt

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

10 Comments

  • Reply
    Dalia
    2012-03-19 at 16:36

    Jaukiai simpatiški… 🙂

  • Reply
    Odeta
    2012-03-19 at 17:26

    Ir iš kur tiek kantrybės ir smulkumo? Ir dar visi kaip vienas:) Labai labai gražu:)

  • Reply
    Vilma
    2012-03-19 at 18:26

    Labai smagi idėja 😉

  • Reply
    oditele
    2012-03-19 at 19:01

    zuikiukai – peliukai :)) labai simpatiški :))

  • Reply
    aguonele
    2012-03-19 at 19:13

    Kokie dailūs ♥

  • Reply
    Laura
    2012-03-19 at 19:16

    Dėkui visoms 🙂
    Odeta…tą labiausiai ir moku daryti…krapštytis. Galva taip geriausiai pailsi 😉

  • Reply
    Odeta
    2012-03-21 at 20:20

    Ne į temą, bet gal žinai kokį receptuką, krevečių ilgesniam išlaikymui. Mano mylima praduotuvė „Katino dienos” Vilniuje nori pradėti prekiauti įvairių rūšių krevetėmis, ne tik šviežiomis, bet ir ruošiniais ir ieško įdomių receptų. Jie labai mieli žmonės, pradėję nuo 0, bet iš didelės idėjos. Žinau, kad gamini nerealius receptukus, gal ką gali pasiūlyti…svarbu kuo ilgesnis išlaikymas:)) (Jie labai stengiasi)

  • Reply
    Laura
    2012-03-22 at 12:53

    Didžiausias natūralus konservantas aišku yra druska. Papildomai laiko galiojimui galėtų pridėti česnakas, imbieras, aštrūs pipirai, citrinos sultys ar svogūnas, vienu žodžiu viskas kas veikia dezinfekuojančiai. Ir šiuo atveju svarbiausia temperatūra tarp 0 ir +1….vienu žodžiu reiktų rasti pusiausvyrą, kad temperatūra būtų kuo žemesnė, bet kad produktas neužšaltų. O dėl recepto, tai tegul padaro marinatą iš aliejaus, druskos, vieno iš dezinfekuojančio (pavadinkim taip) produkto ir kokių žolelių…sojos padažo ir t.t. ir pan…fantazijos reikalas 😉

  • Reply
    Violeta
    2012-06-22 at 14:50

    Man labiau primena peliukus, labai mieli 🙂

  • Reply
    Laura
    2012-06-22 at 16:25

    Violeta, svarbu patinka 😉

  • Palikite komentarą

    REKOMENDUOJAMI VIDEO

    JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI