Daržovių receptai/ Aukso fondas/ Vaisių ir uogų receptai

Apelsinų ir pankolių salotos

Apelsinų, pankolių salotos

Apelsinų ir pankolių salotos – klasikinės, gaivios salotos, kuriuos papuoš bet kokį šventinį stalą.

Apelsinų ir pankolių salotos:

  • 1 geltonojo apelsino
  • 2 raudonųjų apelsinų
  • 1 nedidelio pankolio
  • 2 šaukštų kalamatos alyvuogių
  • 0,5 raudono svogūno

Padažui:

  • 3 šaukštų apelsinų sulčių
  • 3 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštelio baltojo vyno acto
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų

Gaminimo eiga:

Apelsinams peiliu nupjaukite odelę, išpjaukite skilteles arba supjaustykite griežinėliais. Kaip išpjaut skilteles, galite pamatyti šiame filmuke.

Alyvuoges padalinkite išilgai į 4 dalis.

Svogūną supjaustykite plunksnelėmis arba pusžiedžiais.

Pankolį supjaustykite plonais griežinėliais.

Padažui sumaišykite išvardintus produktus.

Sudėkite į salotinę lėkštę apelsinus, pankolius, svogūnus, alyvuoge ir užliekite padažu.

Jums taip pat gali būti įdomios cukinijų salotos su sūdyta lašiša.

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Komentarų nėra

Palikite komentarą

REKOMENDUOJAMI VIDEO

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI