Daržovių receptai/ Aukso fondas/ Padažų receptai

Avokadų salotos su keptų čili pipirų padažu

Salotos su keptų čili pipirų padažu

Avokadų salotos su keptų čili pipirų padažu, kuris puikiai tinka su keptom daržovėm, keptais vaisiais, vištienos, kiaulienos kepsniais.

Avokadų salotos:

  • 1 avokado
  • 2 nedidelių pomidorų
  • Saujelės gražgarsčių
  • 2 ančiuvių filė

Padažui:

  • 3 čili pipirų
  • 10 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 3,5 šaukšto citrinos sulčių
  • Nedidelės saujelė smulkintų šviežių mėtų
  • Druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

Gaminimo eiga:

Salotoms daržoves stambiai susmulkinkite, ančiuvius suplėšykite mažais gabaliukais.

Čili pipiriukus įpjaukite, kad kepant nesusproginėtų. Kepti galite griliuje arba orkaitėje po griliaus funkcija. Kepkite kol odelė pradės juoduoti. Tada sudėkite į sandarią dėžutę arba maišelį ir palaikykite ~15 minučių. Nulupkite odelę, pašalinkite sėklas.

Pipirų minkštimą ir kitus produktus sudėkite į smulkintuvą ir susmulkinkite.

(Šaltinis: padažas J.Oliver)

Jums taip pat gali patikti rūkytos skumbrės ir avokadų salotų receptas.

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

2 Comments

  • Reply
    Odeta
    2012-05-07 at 09:44

    O kaip su aštrumu?

  • Reply
    Laura
    2012-05-07 at 12:03

    Jaučiasi, bet nelabai stipriai.

  • Palikite komentarą

    REKOMENDUOJAMI VIDEO

    JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI