Aukso fondas/ Mėsa/ Padažai

Karamelizuotas kiaulienos kepsnys su česnakiniu padažu

Karamelizuotas kiaulienos kepsnys su česnakiniu padažu - bulviukose.lt

Karamelizuotas kiaulienos kepsnys su česnakiniu padažu puikus karamelės balansas su česnaku ir acto rūgštele.

Karamelizuotas kiaulienos kepsnys:

  • 4 kiaulienos kepsnių
  • 1 šaukšto medaus
  • 0,5 šaukšto valyto sviesto (ghee)
  • Druskos

Padažui:

  • 3 skiltelių smulkinto arba spausto česnako
  • 1 šaukštelio medaus
  • 4 šaukštelių vyno acto
  • 0,5 stiklinės vandens
  • 0,5 šaukštelio druskos
  • Šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • 2 šaukštelių alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukšto smulkintų petražolių

Gaminimo eiga:

Keptuvėje įkaitinkite sviestą, sudėkite medų ir kaitinkite kol jis ištirps ir šiek tiek karamelizuosis. Sudėkite kepsnius ir vartydami kepkite kol iškeps. Kepant užberkite druskos.

Padažui visus produktus sumaišykite.

Iškepusius kepsnius užpilkite padažu.

Jums taip pat gali patikti kiaulienos kepsnio su balzaminėmis paprikomis receptas.

Recepto idėja Oditėlė 😉

Jums taip pat gali patikti

2 Comments

  • Reply
    oditele
    2012-05-03 at 18:23

    kokia tu greita 😉 ir dar su patobulinimais – skaniai atrodo 😉

  • Reply
    Laura
    2012-05-03 at 19:36

    Kai tingiu ilgai gamint, sprandinės kepsniai visada išgelbėja 😉

  • Leave a Reply