Daržovės/ Kimči - Kimchi/ Grybai/ Kiaušiniai/ Kruopos, grūdai

Kepti ryžiai su šonine, Shimeji grybais ir kimči (kimchi)

Ryžiai su kinietiškais grybais, kimchi - bulviukose.lt


Reikės:

  • 2 griežinėliais pjaustytų skiltelių česnako
  • 100 g kvadratėliais pjaustytos šoninės
  • Aliejaus kepimui
  • 1 pakelio (apie 180 g) Shimeji grybukų (arba Enoki)
  • 2/3 stiklinės kimči
  • 2 stiklinių virtų ryžių
  • 0,5 šaukšto skrudintų sezamų aliejaus
  • 2 kiaušinių
  • 1 Nori lapo
  • Žiupsnio skrudintų sezamų sėklų
  • 0,5 stiklinės smulkintų svogūnų laiškų
  • Druskos

Gaminimo eiga:

Susikarpykite Nori lapą plonais šiaudeliais.

Sudėkite į keptuvę česnakus, šonine ir kepkite maišydami kol šoninė gražiai apskrus.

Įpilkite į keptuvę su šonine šlakelį aliejaus, sudėkite grybus ir kepkite maišydami kol jie gražiai čirkštels. Stenkitės grybus kepti ant didelės kaitros, kad jie greitai ir gražiai apskrustų, o ne paleistų sultis ir troškintųsi.

Sudėkite kimchi, ryžius ir kepkite maišydami 1 – 2 minutes. Pagardinkite sezamų aliejumi, įmaišykite svogūnų laiškus. Pagardinkite druska, jei trūksta.

Patiekite ryžius su keptais kiaušiniais, Nori lapų šiaudeliais ir skrudintomis sezamų sėklomis.
Daugiau kimči receptų.

Rytietiški patiekalai ir receptai - bulviukose.ltReceptai su kimči - bulviukose.ltRyžiai su šonine ir kimči - bulviukose.lt

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply