Daržovės/ Kimči - kimchi/ Grybai/ Kruopos ir grūdai/ Kiaušiniai

Kepti ryžiai su šonine ir kimči (kimchi)

Ryžiai su kinietiškais grybais, kimchi - bulviukose.lt


Kepti ryžiai su šonine ir kimči (kimchi), pagardinti Shimeji grybukais. Azijos dvelksmas jūsų virtuvėje.

Kepti ryžiai su šonine ir kimči:

  • 2 griežinėliais pjaustytų skiltelių česnako
  • 100 g kvadratėliais pjaustytos šoninės
  • Aliejaus kepimui
  • 1 pakelio (apie 180 g) Shimeji grybukų (arba Enoki)
  • 2/3 stiklinės kimči
  • 2 stiklinių virtų ryžių
  • 0,5 šaukšto skrudintų sezamų aliejaus
  • 2 kiaušinių
  • 1 Nori lapo
  • Žiupsnio skrudintų sezamų sėklų
  • 0,5 stiklinės smulkintų svogūnų laiškų
  • Druskos

Gaminimo eiga:

Susikarpykite Nori lapą plonais šiaudeliais.

Sudėkite į keptuvę česnakus, šonine ir kepkite maišydami kol šoninė gražiai apskrus.

Įpilkite į keptuvę su šonine šlakelį aliejaus, sudėkite grybus ir kepkite maišydami kol jie gražiai čirkštels. Stenkitės grybus kepti ant didelės kaitros, kad jie greitai ir gražiai apskrustų, o ne paleistų sultis ir troškintųsi.

Sudėkite kimchi, ryžius ir kepkite maišydami 1 – 2 minutes. Pagardinkite sezamų aliejumi, įmaišykite svogūnų laiškus. Pagardinkite druska, jei trūksta.

Kepti ryžiai su keptais kiaušiniais, Nori lapų šiaudeliais ir skrudintomis sezamų sėklomis.
Daugiau kimči receptų.
Sekite bulviukose.lt Instagrame.Rytietiški patiekalai ir receptai - bulviukose.ltReceptai su kimči - bulviukose.ltRyžiai su šonine ir kimči - bulviukose.lt

Komentarų nėra

Palikite komentarą

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI