Žuvies ir jūros gėrybių receptai ir patiekalai

Marinuotos keptos strimelės

Marinuotos keptos strimėlės

Marinuotos keptos strimelės – puikus saldžiarūgštis užkandis, mėgstantiems marinuotą žuvį. Strimelė yra atlantinės silkės porūšis, prisitaikęs gyventi apysūrėje Baltijos jūroje. Pas mus ji pardavinėjama šaldyta. Pavargti reikia darinėjant, nes mažiukės, bet skonis atperka.

Marinuotos keptos strimelės :

  • Keptų strimelių
  • 100 ml vandens
  • 50 ml cukraus
  • 50 ml acto (9 %)
  • 1 šaukštelio druskos
  • 10 juodųjų ir žaliųjų pipirų grūdelių
  • 2 lauro lapų
  • 0,5 griežinėliais pjaustyto svogūno
  • 1 šaukšto smulkintų krapų

Gaminimo eiga:

Supilkite į puodą vandenį, cukrų, actą, druską, pipirus, lauro lapus. Užvirkite, pavirkite kelias minutes, atvėsinkite.

Keptas strimeles susluoksniuokite su krapais ir svogūnais, užpilkite marinatu. Laikykite šaldytuve. Valgyti galima kitą dieną.

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

1 Comment

  • Reply
    Julijona
    2017-12-19 at 10:15

    Labai patiko

  • Palikite komentarą

    REKOMENDUOJAMI VIDEO

    JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI