Žuvis ir jūros gėrybės

Marinuotos keptos strimėlės

Marinuotos keptos strimėlės

Reikės:

  • Keptų strimėlių
  • 100 ml vandens
  • 50 ml cukraus
  • 50 ml acto (9 %)
  • 1 šaukštelio druskos
  • 10 juodųjų ir žaliųjų pipirų grūdelių
  • 2 lauro lapų
  • 0,5 griežinėliais pjaustyto svogūno
  • 1 šaukšto smulkintų krapų

Gaminimo eiga:

Supilkite į puodą vandenį, cukrų, actą, druską, pipirus, lauro lapus. Užvirkite, pavirkite kelias minutes, atvėsinkite.

Strimėles susluoksniuokite su krapais ir svogūnais, užpilkite marinatu. Laikykite šaldytuve. Valgyti galima kitą dieną.

Jums taip pat gali patikti

1 Comment

  • Reply
    Julijona
    2017-12-19 at 10:15

    Labai patiko

  • Leave a Reply