Daržovių receptai

Šparaginės pupelės tešloje

Šparaginės pupelės tešloje - bulviukose.lt

Šparaginės pupelės tešloje – lengvas ir skanus užkandis.

Reikės:

  • Gera sauja šparaginių pupelių

Tešlai:

  • 1 kiaušinio
  • 4 šaukštų natūralaus jogurto
  • 3 šaukštų miltų
  • Druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • Po žiupsnelį malto muškato riešuto, ciberžolės ir aitriosios paprikos
  • Alyvuogių aliejaus ir sviesto kepimui

Gaminimo eiga:

Atskirkite kiaušinio trynį nuo baltymo. Trynį sumaišykite su jogurtu, miltais ir prieskoniais. Palikite tešlą „pailsėti” pusvalandžiui.

Pupelėms nupjaukite galiukus ir apvirkite sūdytame vandenyje 5 minutes.

Išplakite kiaušinio baltymą iki standžių putų ir atsargiai sumaišykite su tešla.

Mirkykite pupeles į tešlą ir kepkite įkaitintame aliejaus ir sviesto mišinyje. Prieš patiekiant apibarstykite smulkintomis petražolėmis.

Šparaginės pupelės tešloje skanu su natūraliu jogurtu.

Išbandykite šparagines pupeles kiniškai.
Sekite bulviukose.lt Instagrame

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Komentarų nėra

Palikite komentarą

REKOMENDUOJAMI VIDEO

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI