Grybai

Skrudinti pievagrybiai su česnakais ir čiobreliais

Skrudinti pievagrybiai su česnakais ir čiobreliais - bulviukose.lt

Skrudinti pievagrybiai su česnakais ir čiobreliais – puikus užkandis ir garnyras. Paskrudintus pievagrybius dar galite apibarstyti tarkuotu sūriu, bus dar skaniau 🙂

Skrudinti pievagrybiai:

  • 450 g mažų pievagrybių
  • 2 šaukštų šviežių čiobrelių
  • 3 šaukštų aliejaus
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų
  • 4 skiltelių česnako
  • 1 šaukšto balzamiko acto
  • 1 šaukšto smulkintų petražolių

Gaminimo eiga:

Stipriai įkaitinkite keptuvėje aliejų ir sudėkite nepjaustytus pievagrybius. Kepkite ant didelės ugnies maišydami ~5 minutes. Nepridėkite į keptuvę per daug pievagrybių, nes tada jie atvėsint keptuvę ir ne gražiai keps, o virs.

Tada sudėkite smulkintus česnakus bei čiobrelius. Kepkite ant vidutinės ugnies dar minutę.

Apskrudusius grybus sudėkite į dubenį, pabarstykite druska bei pipirais, suberkite petražoles, užpilkite balzamiko acto šlakelį ir išmaišykite. Patiekite kaip garnyrą arba šiltą užkandį su įvairiomis duonelėm.

(Šaltinis čia)
Daugiau grybų receptų.

2 Comments

  • Reply
    Kepti pievagrybiai
    2021-05-04 at 14:41

    Ačiū už receptą. Savaitgali pasigaminom. Labai skaniai.

  • Reply
    Laura
    2021-05-04 at 16:01

    Džiaugiuosi, kad patiko 🙂

  • Palikite komentarą

    REKOMENDUOJAMI VIDEO

    JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI