Grybai

Skrudinti pievagrybiai su česnakais ir čiobreliais

Skrudinti pievagrybiai su česnakais ir čiobreliais - bulviukose.lt

Skrudinti pievagrybiai su česnakais ir čiobreliais – puikus užkandis ir garnyras. Paskrudintus pievagrybius dar galite apibarstyti tarkuotu sūriu, bus dar skaniau 🙂

Skrudinti pievagrybiai:

  • 450 g mažų pievagrybių
  • 2 šaukštų šviežių čiobrelių
  • 3 šaukštų aliejaus
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų
  • 4 skiltelių česnako
  • 1 šaukšto balzamiko acto
  • 1 šaukšto smulkintų petražolių

Gaminimo eiga:

Stipriai įkaitinkite keptuvėje aliejų ir sudėkite nepjaustytus pievagrybius. Kepkite ant didelės ugnies maišydami ~5 minutes. Nepridėkite į keptuvę per daug pievagrybių, nes tada jie atvėsint keptuvę ir ne gražiai keps, o virs.

Tada sudėkite smulkintus česnakus bei čiobrelius. Kepkite ant vidutinės ugnies dar minutę.

Apskrudusius grybus sudėkite į dubenį, pabarstykite druska bei pipirais, suberkite petražoles, užpilkite balzamiko acto šlakelį ir išmaišykite. Patiekite kaip garnyrą arba šiltą užkandį su įvairiomis duonelėm.

(Šaltinis čia)
Daugiau grybų receptų.

Jums taip pat gali patikti

2 Comments

  • Reply
    Kepti pievagrybiai
    2021-05-04 at 14:41

    Ačiū už receptą. Savaitgali pasigaminom. Labai skaniai.

  • Reply
    Laura
    2021-05-04 at 16:01

    Džiaugiuosi, kad patiko 🙂

  • Leave a Reply