Daržovės

Šparaginės pupelės tešloje

Šparaginės pupelės tešloje - bulviukose.lt

Šparaginės pupelės tešloje – lengvas ir skanus užkandis.

Reikės:

  • Gera sauja šparaginių pupelių

Tešlai:

  • 1 kiaušinio
  • 4 šaukštų natūralaus jogurto
  • 3 šaukštų miltų
  • Druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • Po žiupsnelį malto muškato riešuto, ciberžolės ir aitriosios paprikos
  • Alyvuogių aliejaus ir sviesto kepimui

Gaminimo eiga:

Atskirkite kiaušinio trynį nuo baltymo. Trynį sumaišykite su jogurtu, miltais ir prieskoniais. Palikite tešlą “pailsėti” pusvalandžiui.

Pupelėms nupjaukite galiukus ir apvirkite sūdytame vandenyje 5 minutes.

Išplakite kiaušinio baltymą iki standžių putų ir atsargiai sumaišykite su tešla.

Mirkykite pupeles į tešlą ir kepkite įkaitintame aliejaus ir sviesto mišinyje. Prieš patiekiant apibarstykite smulkintomis petražolėmis.

Šparaginės pupelės tešloje skanu su natūraliu jogurtu.

Išbandykite šparagines pupeles kiniškai.
Sekite bulviukose.lt Instagrame

Komentarų nėra

Palikite komentarą

REKOMENDUOJAMI VIDEO

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI