Daržovių receptai/ Mėsos patiekalų receptai

Triušiena su alyvuogėmis

Triušienos troškinys su alyvuogėmis - bulviukose.lt

Triušiena su alyvuogėmis – paprastas ir jaukus troškinukas.

Triušiena su alyvuogėmis:

  • 500 g triušienos
  • 0,5 svogūno
  • 1 morkos
  • 1 skiltelės česnako
  • Lydyto sviesto kepimui
  • 1 mažos skardinės (400 g) konservuotų smulkintų pomidorų savo sultyse
  • 20 žalių alyvuogių
  • 1 šaukšto smulkintų žalumynų (naudojau šalavijų ir raudonėlių lapelius)
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų

Gaminimo eiga:

Triušieną pasmulkinkite ir apkepkite keptuvėje su sviestu. Pagardinkite druska, pipirais. Atidėkite.

Svogūną supjaustykite kubeliais, morką ir česnako skiltelę – griežinėliais. Pakepinkite morką su svogūnais keptuvėje su lydytu sviestu, baigiant kept, sudėkite česnaką, kepkite dar minutę. Supilkite į daržoves konservuotus pomidorus, sudėkite triušienos kepsnelius, alyvuoges ir troškinkite uždengę ant silpnos ugnies 50 minučių. Likus 5 minutėms iki troškinimo pabaigos, sudėkite žoleles, pagardinkite druska, pipirais.

Patiekite su bulvių koše, pagardinta smulkintais laiškiniais česnakais.

Sekite bulviukose.lt Instagrame
Jums taip pat gali patikti

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Komentarų nėra

Palikite komentarą

REKOMENDUOJAMI VIDEO

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI