Tunu įdaryti aštrūs pipirai – puikus užkandis aštrumo mėgėjams.
Tunu įdaryti aštrūs pipirai:
- Čili pipirų (ne pačių aštriausių)
- Tuno konservuoto aliejuje
- Ančiuvių filė (nedaug, naudokite kaip prieskonį)
- Šviežiai maltų pipirų
- Smulkiai pjaustyto svogūno
- Šlakelio alyvuogių aliejaus
Gaminimo eiga:
Pipirams nupjaukite viršūnėles, pašalinkite sėklas. Rekomenduoju tai atlikti su pirštinėmis, nes paskui pasikrapščius akis arba nosį, ilgai būsit nedarbingi
Įdarui tuną, smulkintus ančiuvius, svogūnus ir pipirus gerai išmaišykite ir įdarykite paruoštus pipirus.
Įdarytus pipirus sudėkite į kepimo indą ir apšlaksčius aliejumi kepkite 180 0C temperatūroje 15-20 minučių. Galima valgyti šiltus ir šaltus, skanu su skrudinta duonele. Kad nugesint aštrumą, galite pamirkyti į jogurtinį padažą.
(Šaltinis: Ačiū Forellei)
2 Comments
Forelle
2011-10-08 at 17:05Prašom
smagu, kad taip gerai įvertino. Aš dar du kartus kepiau, kaip vyrui patiko
Laura
2011-10-09 at 06:33Aš irgi ne vieną kartą dar darysiu