Tunu įdaryti aštrūs pipirai – puikus užkandis aštrumo mėgėjams.
Tunu įdaryti aštrūs pipirai:
- Čili pipirų (ne pačių aštriausių)
- Tuno konservuoto aliejuje
- Ančiuvių filė (nedaug, naudokite kaip prieskonį)
- Šviežiai maltų pipirų
- Smulkiai pjaustyto svogūno
- Šlakelio alyvuogių aliejaus
Gaminimo eiga:
Pipirams nupjaukite viršūnėles, pašalinkite sėklas. Rekomenduoju tai atlikti su pirštinėmis, nes paskui pasikrapščius akis arba nosį, ilgai būsit nedarbingi 😀
Įdarui tuną, smulkintus ančiuvius, svogūnus ir pipirus gerai išmaišykite ir įdarykite paruoštus pipirus.
Įdarytus pipirus sudėkite į kepimo indą ir apšlaksčius aliejumi kepkite 180 0C temperatūroje 15-20 minučių. Galima valgyti šiltus ir šaltus, skanu su skrudinta duonele. Kad nugesint aštrumą, galite pamirkyti į jogurtinį padažą.
(Šaltinis: Ačiū Forellei)
2 Comments
Forelle
2011-10-08 at 17:05Prašom 🙂 smagu, kad taip gerai įvertino. Aš dar du kartus kepiau, kaip vyrui patiko
Laura
2011-10-09 at 06:33Aš irgi ne vieną kartą dar darysiu 😉