Reikės:
- Čili pipirų (ne pačių aštriausių)
- Tuno, konservuoto aliejuje
- Ančiuvių filė
- Pipirų
- Smulkiai pjaustytų svogūnų
- Šlakelio alyvuogių aliejaus
Gaminimo eiga:
Pipirams nupjaukite viršūnėles, pašalinkite sėklas.
Įdarui tuną, smulkintus ančiuvius, svogūnus ir pipirus gerai išmaišykite ir įdarykite pipirus.
Įdarytus pipirus sudėkite į kepimo indą ir apšlaksčius aliejumi kepkite 180 0C temperatūroje 15-20 minučių.
P.S. Nusivežiau į svečius, visiems labai tiko.
(Šaltinis: Ačiū Forellei)
2 Comments
Forelle
2011-10-08 at 17:05Prašom 🙂 smagu, kad taip gerai įvertino. Aš dar du kartus kepiau, kaip vyrui patiko
Laura
2011-10-09 at 06:33Aš irgi ne vieną kartą dar darysiu 😉