Daržovės/ Žuvis ir jūros gėrybės

Tunu įdaryti aštrūs pipirai

Tunu įdaryti aštrūs pipirai - bulviukose.lt

Tunu įdaryti aštrūs pipirai – puikus užkandis aštrumo mėgėjams.

Tunu įdaryti aštrūs pipirai:

  • Čili pipirų (ne pačių aštriausių)
  • Tuno konservuoto aliejuje
  • Ančiuvių filė (nedaug, naudokite kaip prieskonį)
  • Šviežiai maltų pipirų
  • Smulkiai pjaustyto svogūno
  • Šlakelio alyvuogių aliejaus

Gaminimo eiga:

Pipirams nupjaukite viršūnėles, pašalinkite sėklas. Rekomenduoju tai atlikti su pirštinėmis, nes paskui pasikrapščius akis arba nosį, ilgai būsit nedarbingi 😀

Įdarui tuną, smulkintus ančiuvius, svogūnus ir pipirus gerai išmaišykite ir įdarykite paruoštus pipirus.

Įdarytus pipirus sudėkite į kepimo indą ir apšlaksčius aliejumi kepkite 180 0C temperatūroje 15-20 minučių. Galima valgyti šiltus ir šaltus, skanu su skrudinta duonele. Kad nugesint aštrumą, galite pamirkyti į jogurtinį padažą.

(Šaltinis: Ačiū Forellei)

Jums taip pat gali patikti

2 Comments

  • Reply
    Forelle
    2011-10-08 at 17:05

    Prašom 🙂 smagu, kad taip gerai įvertino. Aš dar du kartus kepiau, kaip vyrui patiko

  • Reply
    Laura
    2011-10-09 at 06:33

    Aš irgi ne vieną kartą dar darysiu 😉

  • Leave a Reply