Duona su čederio sūriu ir čili pipirais – sodri, truputį kandanti ir aromatinga duonelė, puikiai tinkantis skrudinimui.
Duona su čederio sūriu ir čili pipirais:
- 1 šaukšto saulėgrąžų aliejaus
- 2-3 čili pipirų (smulkiai supjaustytų, be sėklyčių)
- 200 ml vandens
- 100 ml pieno
- 450 g kvietinių miltų 550D
- 50 g rupių kvietinių miltų
- 60 g smulkiai tarkuoto Čederio sūrio
- 1,5 šaukštelio druskos
- 1 šaukštelio cukraus
- 1,5 šaukštelio sausų mielių
Gaminimo eiga:
Pipiriukus pakepinkite su saulėgrąžų aliejumi. Sudėkite produktus pagal duonkepės rekomendacijas. Kepkite naudodami pagrindinę programą. (750 g kepalėlis)
(Šaltinis: Kenwood receptų knyga)
Jums taip pat gali patikti duonos su čederio sūriu ir jalapenais receptas.
1 Comment
Mindaugas
2011-10-27 at 12:43Oho, šitos labai norėčiau paragauti… mmm.. 😉