Rudųjų pievagrybių ir brokolių garnyras – išraiškingo skonio ir nesunkiai pagaminamas. Tinka, mėsos, makaronų patiekalams
Rudųjų pievagrybių ir brokolių garnyras:
- 1 stiklinės brokolio žiedynų
- 1 stiklinės nedidukų rudųjų pievagrybių
- 2 skiltelių smulkinto česnako
- Gabaliuko poro
- Druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
- Balzamiko acto šlakelio
Gaminimo eiga:
Brokolių žiedynėlius sudėkite į verdantį vandenį, pavirkite keletą sekundžių ir išgreibkite. Perpilkite su šaltu vandeniu, kad atvėstų.
Sudėkte pievagrybius į įkaitintą keptuvėje aliejų ir maišydami kepkite ~5 minutes. Baigiant kept įpilkite šlakelį balzamiko acto. Sudėkite šiaudeliais pjaustytą porą, česnaką ir kepkite dar kelias minutes. Sudėkite brokolių žiedynus, įdėkite druskos, pipirų, maišydami pakepkite dar kelias minutes.
Jums taip pat gali patikti grikių su brokoliais ir salierais receptas.
Komentarų nėra