Sumuštinis su kimči (kimchi) – tikras comfortfood’as!
Kimči sumaišytą su geru majonezu galiu valgyti šaukštais 🙂 O dar įdėjus keletą ingredientų – samčiais! Beje tai būtų labai puikus įdaras įdarytiems kiaušiniams.
Daugiau kimči receptų.
Trims sumuštiniams reikės:
- 4 kiaušinių
- 6 šoninės juostelių
- 0,5 stiklinės kimči (nusausinto)
- 2 šaukštų majonezo
- 2 šaukštelių Gochujang pastos
- 2 svogūno laiškų
- 2 šaukštelių skrudintų sezamų sėklų
- Kelių salotos lapelių
- 6 riekelių skrudintos duonos
Gaminimo eiga:
Kiaušinius kietai išvirkite. Atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Kimči pasmulkinkite peiliu.
Keptuvėje paskrudinkite šoninės juosteles. Paskrudintą šoninę sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalus. Į keptuvėje likusius šoninės riebalus sudėkite kimči ir kepkite maišydami, kol kimči pradės gražiai skrusti. Išimkite ir atvėsinkite.
Sumaišykite dubenyje kiaušinių kubelius, kepintą kimči, majonezą, Gochujang pastą, sezamų sėklas ir smulkintus svogūnų laiškus.
Suformuokite sumuštinius. Ant riekelės užtepkite plonai kimči mišinio, dėkite ant viršaus salotų lapelius, ant jų kupiną šaukštą kimči mišinio, ant jų dvi šonines juosteles ir užvožkite kita duonos riekele plonai patepta kimči mišiniu, kad šoninė priliptų. Pakartokite tą patį su likusiomis duonos riekelėmis.
Sumuštinis su kimči (kimchi) iš Closet cooking
2 Comments
Lolita
2021-07-27 at 06:07O vietoj virtų kiaušinių tiktų plaktienė?
Laura
2021-07-27 at 07:13Lolita, žinoma! 🙂