Daržovių receptai/ Grybų receptai

Rudųjų pievagrybių ir brokolių garnyras

Rudųjų pievagrybių ir brokolių garnyras - bulviukose.lt

Rudųjų pievagrybių ir brokolių garnyras – išraiškingo skonio ir nesunkiai pagaminamas. Tinka, mėsos, makaronų patiekalams

Rudųjų pievagrybių ir brokolių garnyras:

  • 1 stiklinės brokolio žiedynų
  • 1 stiklinės nedidukų rudųjų pievagrybių
  • 2 skiltelių smulkinto česnako
  • Gabaliuko poro
  • Druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • Balzamiko acto šlakelio

Gaminimo eiga:

Brokolių žiedynėlius sudėkite į verdantį vandenį, pavirkite keletą sekundžių ir išgreibkite. Perpilkite su šaltu vandeniu, kad atvėstų.

Sudėkte pievagrybius į įkaitintą keptuvėje aliejų ir maišydami kepkite ~5 minutes. Baigiant kept įpilkite šlakelį balzamiko acto. Sudėkite šiaudeliais pjaustytą porą, česnaką ir kepkite dar kelias minutes. Sudėkite brokolių žiedynus, įdėkite druskos, pipirų, maišydami pakepkite dar kelias minutes.

Jums taip pat gali patikti grikių su brokoliais ir salierais receptas.

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Komentarų nėra

Palikite komentarą

REKOMENDUOJAMI VIDEO

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI