Naminės bebrienos dešrelės – skanios, „stiprios” dešrelės. Prie jų tinka skoningas, aštrūs pomidorų arba BBQ padažai. Daugiau receptų su bebriena rasite paspaudę ant aktyvios nuorodos.
Naminės bebrienos dešrelės:
- 1,5 kg maltos bebrienos
- 250 g kiaulienos
- 250 g kiaulienos lašinių
- 3 svogūnų
- 5 skiltelių česnako
- Druskos, šviežiai maltų pipirų
- Džiovinto mairūno
- Džiovinto šalavijo
- Maltų lauro lapų
- Maltų kalendros grūdelių
- Saldžiosios paprikos miltelių
- Tarkuoto muskato riešuto
- Vorčesterio padažo
- Rudojo cukraus
Gaminimo eiga:
Visą mėsą ir lašinius sumalkite per vidutinį mėsmalės sietelį. Kartu sumalkite svogūnus ir česnako skilteles.
Sudėkite prieskonius, įpilkite vandens ir minkykite kol viskas gerai persimaišys. Vandens pilkite tiek, kad masė gautųsi minkštoka. Kimšau į plonąsias kiaulės žarnas.
2 Comments
Desrele
2015-03-31 at 17:52Kiek laiko reikia rukyti desreles?
Laura
2015-03-31 at 18:14Nežinau, niekada nerūkiau 😉