Daržovės

Gražgarsčių salotos su avinžirniais

Gražgarsčių salotos su avinžirniais - bulviukose.lt

Gražgarsčių salotos su avinžirniais – sočios, pikantiškos ir pilnos baltymų. Tinka vegetarams ir veganams.  Lengvas receptas.

Gražgarsčių salotos su avinžirniais:

  • ~300 g gražgarsčių
  • 2 nedidelių morkų (tarkuotų per burokinę tarką)
  • 1 nedidelio šiaudeliais pjaustyto agurko (1 ilgavaisio arba 2 trumpavaisių)
  • 1 stiklinės virtų avinžirnių

Padažui:

  • 4 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 2 šaukštų citrinos sulčių
  • 1 šaukšto raudono vyno acto
  • 1 smulkintos česnako skiltelės
  • 10 lašų tabasko padažo
  • Druskos, maltų pipirų

Gaminimo eiga:

Padažui viską sumaišykite ir palikite valandėlei pastovėti. Salotoms skirtus produktus sudėkite į lėkštę kaip nuotraukoje, užpilkite padažu.

(Salotos su avinžirniais iš nuostabios knygos “Vefa’s Kitchen”)

Sekite bulviukose.lt Instagrame.
Daugiau salotų receptų.

Komentarų nėra

Palikite komentarą

REKOMENDUOJAMI VIDEO

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI