Daržovės/ Kimči - Kimchi/ Kiaušiniai/ Mėsa

Jautiena su kimči (kimchi), ryžiais ir kiaušiniu

Jautiena su kimchi, ryžiais ir kiaušiniu

Reikės:

  • 1,5 stiklinės plonai pjaustytos jautienos (išpjovos arba nugarinės)
  • 2 šaukštelių kukurūzų krakmolo
  • 1 šaukštelio skrudintų sezamų sėklų aliejaus
  • 2 šaukštelių sojos padažo
  • 0,5 šaukštelio rudojo cukraus
  • 1 šaukštelio ryžių acto
  • Druskos

Taip pat reikės:

  • Aliejaus kepimui
  • 2 griežinėliais pjaustytų šalotinių svogūnėlių
  • 2 griežinėliais pjaustytų skiltelių česnako
  • Nedidelio gabaliuko šiaudukais pjaustyto imbiero
  • 0,5 lazdelėmis pjaustytos raudonos paprikos
  • 1 stiklinės pasmulkinto kimči
  • 2 stiklinių virtų ryžių
  • 0,5 stiklinės pjaustytų svogūnų laiškų
  • Druskos, čili pipirų dribsnių (arba miltelių)
  • Šlakelio skrudintų sezamų sėklų aliejaus
  • 2 keptų kiaušinių

Gaminimo eiga:

Jautieną sumaišykite su krakmolu, sojos padažu, sezamų aliejumi, cukrumi ir ryžių actu. Palikite pasimarinuoti bent 15 minučių.

Įkaitinkite Wok arba kitoje greitai įkaistančioje keptuvėje aliejų, sudėkite jautieną ir trumpai apkepkite. Jautieną išimkite iš keptuvės, pagardinkite druska ir atidėkite į šalį.

Įpilkite į keptuvę dar šlakelį aliejaus, sudėkite šalotinius svogūnėlius, imbierą ir česnako skilteles. Maišydami trumpai apkepkite, sudėkite papriką, kepkite dar apie minutę laiko. Keptuvė turi būti gerai įkaitusi. Paeiliui maišydami sudėkite kimči, jautieną, virtus ryžius, svogūnų laiškus. Pagardinkite čili pipirais, sezamų aliejumi.

Ryžius su jautiena ir kimči patiekite su keptais kiaušiniais.
Daugiau kimči receptų.

Jautiena su kimchiJautiena su kimchi korėjietiškaiKimchi receptai

Jums taip pat gali patikti

2 Comments

  • Reply
    Juste
    2020-09-18 at 15:16

    Labai panašiai gaminu, tik be imbiero ir paprikos, neįtikėtina ant kiek paprastas bet gardus patiekalas gaunasi. Kartais vietoj šviežiai keptos mėsos sumetu keptos mėsos likučius. O jau kiaušinis kaip tobulai iškeptas atrodo <3

  • Reply
    Laura
    2020-09-21 at 15:06

    Taip! Labai paprastas ir gardus patiekalas. O daržoves ir mėsą galima įvairiausius dėti 🙂 Kiaušinį visada kepu ant labai lėtos kaitros 🙂

  • Leave a Reply