Ypatingai skanu keptos grybų kepures su sviestu.
Ištirpinkite gabalą sviesto keptuvėje (nepagailėkite), dėkite grybų kepures ir kepkite iš abiejų pusių kol iškeps. Kepimo metu ant kepurių užbarstykite druskos. Kepurės turi šiek tiek apskrusti, o ne virti savo sultyse, todėl iš pradžių dėkite į stipriau įkaitintą keptuvę, paskui ugnį sumažinkite. Valgykite su rugine duona.
Grybai, kurių kepures kepu: baravykai, raudonviršiai, šilbaravykiai, makavykai, lepšiai, rudmėsės, žvynabudės, ūmėdės.
3 Comments
Odeta
2012-08-27 at 11:19Šį savaitgalį savo sodybos kieme penktadienį radau 48 bravykus, šeštadienį 5, o vakar dar 15….kepėme, konservavome, šaldėme, džiovinome:))))
Laura
2012-08-27 at 11:30Ojetus…ir dar kieme! O kaip konservuoji?
» Blog Archive » Salotos su ožkos sūriu ir grybais - Receptai – alkana nemiegosiu!
2013-10-14 at 09:02[…] Keptų grybų kepurėlių […]