Daržovės/ Lietuviški patiekalai/ Mėsa

Raugintų kopūstų ir rūkytos karkos troškinys

Raugintų kopūstų ir rūkytos karkos troškinys - bulviukose.lt

Raugintų kopūstų ir rūkytos karkos troškinys – tikra klasika sotaus ir riebaus maisto mėgėjams.

Raugintų kopūstų ir rūkytos karkos troškinys:

  • 2 kiaulės nedidelių karšto rūkymo karkučių
  • 1 kg raugintų kopūstų
  • 2 nedidelių svogūnų
  • 2 morkų
  • 2 nedidelių pastarnokų šaknų (galite keisti saliero gumbu)
  • Saulėgražų aliejaus kepimui
  • Lauro lapų, kvapiųjų ir juodųjų pipirų grūdeliais

Gaminimo eiga:

Karkutes sudėkite į šaltą vandenį, užvirkite, vandenį nupilkite, karkutes nuplaukite. Svogūnus, morkas ir pastarnokus pakepinkite. Puode dėkite sluoksnį kopūstų, ant jų pusę kepintų daržovių, kelis lauro lapelius, pipiriukus, karkutes, vėl kopūstus, daržoves, lauro lapus, pipirus. Ant viršaus sudėkite likusius kopūstus. Uždenkite ir troškinkite 2-2,5 valandos ant lėtos ugnies. Man greitpuodyje užtruko 40 minučių.

Jums taip pat gali patikti keptos kiaulienos karkos receptas.

2 Comments

  • Reply
    Valgytojas
    2013-10-07 at 12:24

    Žiūrint tik į nuotrauką jokio “džiaugsmelio” nesijaučia, tik vienas toks negeras jausmas graužia!

  • Reply
    Laura
    2013-10-07 at 20:43

    ?

  • Palikite komentarą

    REKOMENDUOJAMI VIDEO

    JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI