Aukso fondas/ Mėsa/ Padažai

Vištienos suktinukai įdaryti pesto padažu ir goji uogomis

Vištienos suktinukai įdaryti pesto padažu ir goji uogomis - bulviukose.lt

Viskas taip nesudėtinga, kad tiesiog aprašysiu trumpai ir viskas. 😉

Vištienos krūtinėlę išmuškite stačiakampio forma, pabarstykite prieskonine druska arba druska ir pipirais, ištepkite pesto padažu, kraštus palikite laisvus (neteptus), pabarstykite goji uogomis ir standžiai susukite. Suvyniokite į kepimo plėvelę, kepimo popierių arba foliją, užspauskite arba užriškite galus ir kepkite iki 170° C įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.

Padažui naudojau naminį pomidorų padažą skiestą lygiomis dalimis su vištienos sultiniu. Užvirkite ir viskas.

Košę viriau iš bulvių ir salierų. Naudojau 2 dalis bulvių ir 1 dalį salierų. Saliero gumbą supjausčiau gabaliukais, užpyliau pienu, pasūdžiau ir išviriau. Salierus kartu su visu pienu sutryniau smulkintuvu. Kai bulvės išvirė, jas sugrūdau ir supyliau į košę visą trintą saliero masę, įdėjau dar sviesto gabaliuką ir gerai išsukau.

Brokolius išskirčiau žiedynėliais, sudėjau juos į foliją, įdėjau gabaliuką sviesto, šiek tiek druskos, kepintų migdolų plokštelių ir pašildžiau orkaitėje.

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply