Kiaušinienė su rūkytos lašišos salotėlėmis – sotiems ir skaniems savaitgalio pusryčiams.
Kiaušinienė su rūkytos lašišos salotėlėmis:
- 100 g karštai rūkytos lašišos
- Saujelės laiškinio česnako
- 1 trumpavaisio agurko
- Ketvirčio raudonos paprikos
- Šlakelio alyvuogių aliejaus
- Šviežiai maltų pipirų
- Citrinos sulčių šlakelio
- 2 šaukštų sojos padažo
Kiaušinienei:
- 6 kiaušinių
- Gabaliuko sviesto
- 3 šaukštų grietinėlės
- Druskos, šviežiai maltų pipirų
Gaminimo eiga:
Lašišą, agurką ir papriką supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite su smulkintais laiškiniais česnakais, citrinos sultimis, pipirais, sojos padažu, aliejumi.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Sumuškite kiaušinius. Maišydami kepkite ant lėtos ugnies. Kai kiaušinius pradės traukti, sudėkite grietinėlę, druską, pipirus ir maišydami kepkite, kol kiaušiniai iškeps.
Salotėles uždėkite ant baltos skrudintos duonos ir patiekite su kiaušiniene.
Jums taip pat gali patikti kiaušinienės su špinatais ir ikrais receptas.
2 Comments
Lina
2015-08-12 at 20:55Tarp kiaušinienės ingredientų grietinėlė, o gaminimo eigoje – grietinė. Ką visgi dėti? 🙂
P.S. Jūsų tinklaraštis pilnas labai puikių patiekalų, nuotraukose maistas atrodo skaniai, labai estetiškai ir vilioja išbandyti. Ačiū, kad dalinatės!!!
Laura
2015-08-13 at 20:25Grietinėlę! 😀 Būna kopijuoju gamybos eigą nuo kito panašaus patiekalo ir matyt pamiršau pataisyt. Ačiū, kad parašėt apie klaidą ir svarbiausia ačiū už gražius žodžius 😉