Bebrienos šašlykas – skamba neįtikėtinai, bet fantastiškai skanu! Daugiau receptų su bebriena rasite paspaudę ant aktyvios nuorodos.
Bebrienos šašlykas:
- Bebrienos mėsos pjaustytos gabaliukais (naudojau užpakalinę bebro skerdienos dalį)
- Aliejaus
- Druskos, šviežiai maltų pipirų
- Rozmarino lapelių
- Kadagių uogų
- Česnako skiltelių
Gaminimo eiga:
Nuo bebrienos užpakalinių kumpių nupjaustykite mėsą, supjaustykite ją gabaliukais.
Česnako skilteles sutrinkite su kadagio uogomis ir rozmarinu.
Šį mišinį sumaišykite su bebrienos gabaliukais, druska, pipirais, aliejumi.
Pamarinuokite šaltai per naktį. Kepkite ant laužo žarijų arba kepsninėje.
Nukaulinant bebrieną, pagaliau pasisekė rasti išpjovas. 🙂 Jas dėjau ant folijos (blizgia puse į viršų), pabarsčiau druska pipirais, apdėjau česnako skiltelėmis, raudonėlio lapeliais, suvyniojau ir kepiau gerai įkaitintoje keptuvėje po 2 minutes iš abiejų pusių.
Komentarų nėra