Daržovės/ Aukso fondas/ Padažai

Sviestas su svogūnų laiškais ir garstyčiomis

Sviestas su svogūnų laiškais ir garstyčiomis - bulviukose.lt

Sviestas su svogūnų laiškais ir garstyčiomis – tinka ne tik tepti ant duonos, bet ir kaip padažas prie jautienos, kiaulienos, vištienos ir žuvies.

Sviestas su svogūnų laiškais:

  • 200 g 82% riebumo sviesto
  • Saujos svogūnų laiškų
  • Alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštelio garstyčių
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų

Gaminimo eiga:

Kambario temperatūros sviestą išplakite iki purios masės.

Su alyvuogių aliejumi švelniai (kad neprarastų spalvos) pakepinkite smulkintus svogūnų laiškus, pagardinkite juos druska, pipirais. Atvėsinkite.

Į išplaktą sviestą įmaišykite kepintus svogūnų laiškus, garstyčias.

Jums taip pat gali būti įdomus naminių garstyčių receptas.

Jums taip pat gali patikti ir kiti prieskoninių sviestų receptai – su garšva, su rūkyta paprika, su avokadais

Jums taip pat gali patikti

No Comments

Leave a Reply