Aukso fondas/ Žuvies ir jūros gėrybių receptai ir patiekalai

Keptos strimelės. Kaip išdarinėti

Keptos strimėlės - bulviukose.lt

Keptos strimelės – receptas ir vaizdinė darinėjimo instrukcija. Daugiau receptų su strimelėmis.

Keptos strimelės:

  • 1 kg strimelių
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų
  • Smulkintų krapų
  • Sviesto

Gaminimo eiga:

Strimelėms žirklėmis nukirpkite galvas, nugaros pelekus, uodegas, prakirpkite pilvus. Išvalykite, perplaukite. Strimeles išskleiskite kaip knygas. Nykštį, pradedant nuo uodegos, užkabinkite po stuburu ir atkelkite jį juo žuvies.

Strimeles suguldykite  odos puse į apačią, pabarstykite druska, pipirais, smulkintasi krapais ir suvožkite taip, kad puselių oda būtų viršuje.

Strimelių „kepsniukus” pamirkykite kvietiniuose rupiuose miltuose ir kepkite ant vidutinės ugnies su sviestu iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Valgykite su bulvių koše ir krienų padažu (į grietinėlę įdėkite krienų pagal skonį, druskos ir užvirkite)

Strimėlė

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Komentarų nėra

Palikite komentarą

REKOMENDUOJAMI VIDEO

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI