Pusryčių sumuštiniai su kiaušiniais, ridikėliais ir garstyčiomis – švelniai kepti kiaušiniai, švieži, traškūs ridikėliai ir aštrios garstyčios sukuria harmoningą skonio derinį.
Pusryčių sumuštiniai su kiaušiniais:
- 2 baltos forminės duonos riekelių
- 2 šaukštelių alaus garstyčių (tiks kokias turite)
- Sviesto kepimui (naudoju lydytą – ghee)
- 2 kiaušinių
- 4 šaukštų grietinėlės
- Druskos, šviežiai maltų pipirų
- 2 ridikėlių
- 1 šaukšto smulkintų svogūnų laiškų
Gaminimo eiga:
Duoną paskrudinkite.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Įkulkite kiaušinius. Maišydami kepkite ant lėtos ugnies. Kai kiaušinius pradės traukti, supilkite grietinėlę, druską, pipirus ir maišydami kepkite, kol kiaušiniai iškeps.
Ridikėlius spjaustykite plonais griežinėliais.
Skrudintas duonos riekeles aptepkite garstyčiomis, ant viršaus sudėkite kiaušinienę, ridikėlius, pabarstykite svogūnų laiškais.
Komentarų nėra