Kruopos ir grūdai/ Desertai

Avižinių dribsnių triufeliai su žemės riešutų sviestu ir medumi

Avižinių dribsnių triufeliai su žemės riešutų sviestu ir medumi - bulviukose.lt

Avižinių dribsnių triufeliai su žemės riešutų sviestu ir medumi – be papildomo cukraus.

Avižinių dribsnių triufeliai:

  • 1 stiklinės avižinių dribsnių
  • 1/3 stiklinės žemės riešutų sviesto (galite naudoti migdolų, saulėgrąžų ir kt. sviestą)
  • 1/3 stiklinės medaus
  • 1/3 stiklinės kokosų drožlių ir dar 2 šaukštų triufeliams apvolioti.

Gaminimo eiga:

Avižinius dribsnius sumalkite smulkintuvu. Iki miltų malti nereikia. Sumaišykite juos su medumi, žemės riešutų sviestu ir kokosų drožlėmis. Jei masė sunkiai lips, įpilkite šiek tiek vandens. Suformuokite rutuliukus, apvoliokite juos kokosų drožlėse.

Vietoj kokosų drožlių naudojau kokosų išspaudas, likusias nuo kokosų pieno gamybos.

Prieš formuodami triufelius paragaukite masę, ar netrūksta jums saldumo, jei truks, įdėkite dar medaus. Man jie ir taip buvo pakankamai saldūs, bet smaližiams saldumo gali trūkt.

Šaltinis: čia

Komentarų nėra

Palikite komentarą

REKOMENDUOJAMI VIDEO

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI