Aukso fondas/ Kiaušiniai/ Žuvis ir jūros gėrybės

Kepti kiaušiniai gardinti ančiuviais ir kaparėliais

Kepti kiaušiniai gardinti ančiuviais ir kaparėliais - bulviukose.lt

Kepti kiaušiniai gardinti ančiuviais ir kaparėliais. Minimum produktų – maksimum skonio. Svarbiausia yra pasiskrudinti baltą duoną, nusipirkti geriausios kokybės ančiuvių, kaparėlių ir žinoma kaimiškų kiaušinių. Bomba!

Kepti kiaušiniai gardinti ančiuviais ir kaparėliais:

  • 2 skrudintos baltos duonos riekelių
  • 2 kiaušinių
  • Sviesto ir alyvuogių aliejaus kepimui
  • 2 ančiuvių filė
  • 10 kaparėlių
  • Druskos, šviežiai maltų pipirų

Gaminimo eiga:

Keptuvėje įkaitinkite gabaliuką sviesto ir šlakelį aliejaus. Įmuškite kiaušinius ir kepkite kol iškeps baltymas. Trynys turi likti geltonas. Baigiant kept pagardinkite druska ir pipirais.

Dėkite ant skrebučių po kiaušinį, ant jo po ančiuvio filė ir pabarstykite kaparėlius.

(Receptas iš knygos: “1000 patiekalų” Rinktiniai valgiai iš viso pasaulio)

Daugiau patiekalų su kiaušiniais
Sekite bulviukose.lt Instagrame

Komentarų nėra

Palikite komentarą

REKOMENDUOJAMI VIDEO

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI