Reikės:
- Šviežių bulvyčių
- Druskos, šviežiai maltų pipirų
- Aliejaus su trumais
- Grietinės
- Lašišos ikrų
- Krapų, svogūnų laiškų
Gaminimo eiga:
Bulves perpjaukite išilgai pusiau, sudėkite į dubenį, pabarstykite druska, pipirais, pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir gerai permaišykite. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje, kol gražiais apskrus ir iškeps. Prieš patiekiant, apšlakstykite aliejumi su trumais.
Patiekite keptas bulvytes su grietine, ikrais ir smulkintais žalumynais.
Šaltinis: Nigi Segnit “Skonio žinynas”
2 Comments
Alina
2015-06-15 at 00:10Kaip visad tobula:) Vis uzsuku pas Jus pasigrozeti.
Laura
2015-06-15 at 10:24Alina, ačiū Jums už gražius žodžius 😉