Daržovės

Marinuotos kopūstų ir morkų salotos

Marinuotos kopūstų salotos - bulviukose.lt

Marinuotos kopūstų ir morkų salotos – klasikinės marinuotos daržovės skirtos ilgesniam stovėjimui šaldytuve.

Marinuotos kopūstų ir morkų salotos:

  • Apie 1 kg kopūsto
  • 2 morkų
  • 1 čili pipiro (naudojau savo marinuotus)
  • Poro gabaliuko
  • 4 šaukštų aliejaus
  • 150 ml balto vyno acto
  • 110 ml vandens
  • 2 šaukštų druskos
  • 100 g cukraus
  • Lauro lapelio
  • Kelių kvapiųjų ir karčiųjų pipirų grūdeliais

Gaminimo eiga:

Kopūstus, morkas, čiliukus ir porą supjaustykite šiaudeliais ir sumaišykite su aliejumi.

Iš balto vyno acto, vandens, druskos ir cukraus išvirkite marinatą, atvėsinkite ir užpilkite ant daržovių. Paslėgdami sudėkite į indelius. Laikykite šaldytuve iki 2 savaičių.

Jums taip pat gali patikti korėjietiškų morkyčių receptas.

Šaltinis: Aguonėlė

Komentarų nėra

Palikite komentarą

REKOMENDUOJAMI VIDEO

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI