Daržovės/ Kimči - kimchi/ Kruopos ir grūdai/ Kiaušiniai/ Mėsa

Rytietiška speltos kruopų košė

Spelta su kimchi rytietiškai - bulviukose.lt

Rytietiška speltos kruopų košė nerealiai skani ne tik dėl speltos grūdų, kuriuos labai mėgstu, bet ir dėl geriausių pasaulyje produktų – kiaušinių ir kimči.

Rytietiška speltos kruopų košė:

  • 0,5 stiklinės kimči
  • 4 svogūno laiškų stiebų
  • 2 šaukštų aliejaus
  • 2 kiaušinių
  • Druskos
  • 1 vidutinės morkos
  • 2 stiklinių virtų kruopų (naudojau šlifuotas arba kitaip perlines speltų kruopas, bet tinka ir miežiai, kinva, kviečiai (farro))
  • 2 šaukštelių sojos padažo
  • 1 šaukštelio skrudintų sezamų sėklų aliejaus
  • 1 Nori sushi lapo
  • Dėl sotumo dar iškepiau jautienos. Galite derinti kitą mėgiamą jūsų mėsą arba žuvį

Gaminimo eiga:

Nori sushi lapą susikarpykite žirklėmis plonomis juostelėmis.

Kimči pasmulkinkite.

Atskirkite svogūnlaiškių baltąsias ir žaliąsias dalis. Susmulkinkite.

Morką supjaustykite šiaudeliais ir pakepinkite maišydami įkaitintoje keptuvėje 2 minutes. Sudėkite baltąsias svogūnlaiškių dalis ir kepkite dar apie pusę minutės. Supilkite kruopas, kimči, sojos padažą, sezamų aliejų. Kepkite maišydami kol visas gerai sušils. Pagardinkite druska. Prieš patiekiant įmaišykite žaliąsias svogūnlaiškių dalis.

Kiaušinius iškepkite keptuvėje su aliejumi.

Košė patiekiama su kiaušiniu, Nori sushi lapais ir pasirinkta kepta mėsa arba žuvimi.

Daugiau receptų su kimči.
Sekite bulviukose.lt Instagrame.Rytietiška speltos kruopų košė Kruopos su kimchi - bulviukose.lt

Komentarų nėra

Palikite komentarą

REKOMENDUOJAMI VIDEO

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI