Triufeliai su datulėmis ir riešutais – sveika deserto alternatyva.
Triufeliai su datulėmis ir riešutais:
- 1,5 stiklinės mėgiamų riešutų (naudojau graikinius)
- 1 stiklinės Medjool datulių su kauliukais
- 1 šaukšto kokosų aliejaus
- 1 šaukšto kakavos miltelių
- 1 šaukšto lukštentų kanapių sėklų
- 1 šaukšto čija sėklų
Gaminimo eiga:
Riešutus pamirkykite vandenyje per naktį ir nuplaukite. Išimkite iš datulių kauliukus. Visus produktus sudėkite į smulkintuvą ir susmulkinkite. Suformuokite rutuliukus. Laikykite šaldytuve.
Jums taip pat gali patikti avižinių dribsnių triufeliai su moliūgų sėklomis ir datulėmis, avižinių dribsnių triufeliai su žemės riešutų sviestu ir medumi, taip pat skanieji Tiramisu triufeliai. Sekite bulviukose.lt Instagrame, kad pamatytumėte daugiau kasdienybės istorijų.
Komentarų nėra