Aukso fondas/ Sūris ir varškė/ Vaisiai ir uogos

Varškės apkepas su kriaušėmis ir aguonomis

Varškės apkepas su kriaušėmis atpjautas gabalėlis lėkštelėje

Varškės apkepas su kriaušėmis ir aguonomis. Super paprasta gamyba ir super skanus. Be miltų ir saikingai saldus. Šioje nuorodoje rasite net keturiolika įvairiausių varškės apkepų receptų.

Varškės apkepas su kriaušėmis ir aguonomis:

  • 540 g varškės
  • 4 kiaušinių
  • 100 g grietinės
  • 30 g cukraus
  • Žiupsnelio druskos
  • 1 šaukštelio vanilinio cukraus
  • 2 šaukštų kukurūzų krakmolo
  • 15 g aguonių
  • 400 g kriaušių

Gaminimo eiga:

Kriaušes nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite kubeliais.

Į dubenį sudėkite varškę. Ten pat įkulkite kiaušinius. Sudėkite grietinę, cukrų, žiupsnelį druskos, vanilinį cukrų, kukurūzų krakmolą.

Mikseriu išplakite masę kol taps vientisa.

Į varškės apkepo masę sudėkite kriaušes, aguonas ir išmaišykite šaukštu.

Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Sukrėskite varškės apkepo masę.

Kepkite varškės apkepą iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių arba kol gražiai apskrus.

Atvėsinkite, patiekite vieną arba su padažais. Padažams tinka įvairios vaisių ar uogų tyrės, jogurtiniai, grietinės padažai. Taip pat nuostabiai tiktų virtas vanilinis padažas.
Skanus varškės apkepas saulės foneVarškės apkepas su kriaušėmis ir be miltų lėkštelėje ir fone amarilis

Komentarų nėra

Palikite komentarą

REKOMENDUOJAMI VIDEO

JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI