Reikės:
- 4 vištienos ketvirčių (padalintų)
- 6 paprikų (geltonų, raudonų, oranžinių)
- Alyvuogių aliejaus šlakelio
- Druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
- Žiupsnelio malto muskato riešuto
- 2 šaukštų smulkintų petražolių
Gaminimo eiga:
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite vištieną ir kepkite vartant kol apskrus.
Sudėkite išvalytas ir stambiais gabalais supjaustytas paprikas.
Uždenkite ir retkarčiais pamaišant troškinkite ant vidutinės ugnies ~40 minučių.
Likus 10 minučių iki troškinimo pabaigos, įberkite druskos, pipirų, žiupsnelį muškato riešuto. Baigiant troškintis, suberkite petražoles.
Valgėme su manų kruopainiais (kuskusu).
P.S. Nuostabus derinys 😉 Galima kepti ir orkaitėje.
(Šaltinis: “Skonio žinynas”)
No Comments