Šparaginės pupelės tešloje – lengvas ir skanus užkandis.
Reikės:
- Gera sauja šparaginių pupelių
Tešlai:
- 1 kiaušinio
- 4 šaukštų natūralaus jogurto
- 3 šaukštų miltų
- Druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
- Po žiupsnelį malto muškato riešuto, ciberžolės ir aitriosios paprikos
- Alyvuogių aliejaus ir sviesto kepimui
Gaminimo eiga:
Atskirkite kiaušinio trynį nuo baltymo. Trynį sumaišykite su jogurtu, miltais ir prieskoniais. Palikite tešlą „pailsėti” pusvalandžiui.
Pupelėms nupjaukite galiukus ir apvirkite sūdytame vandenyje 5 minutes.
Išplakite kiaušinio baltymą iki standžių putų ir atsargiai sumaišykite su tešla.
Mirkykite pupeles į tešlą ir kepkite įkaitintame aliejaus ir sviesto mišinyje. Prieš patiekiant apibarstykite smulkintomis petražolėmis.
Šparaginės pupelės tešloje skanu su natūraliu jogurtu.
Išbandykite šparagines pupeles kiniškai.
Sekite bulviukose.lt Instagrame
Komentarų nėra