Daržovės/ Kimči - kimchi

Agurkų kimči

Agurkų kimči dubenėlyje

Agurkų kimči – puikus agurkų sunaudojimo variantas prasidėjus jų sezonui.

Agurkų kimči:

  • 1 kg agurkų
  • Saujos druskos
  • ¼ stiklinės žuvies padažo (naudojau austrių)
  • ½ stiklinės čili dribsnių Gochugaru
  • 1 šaukšto cukraus
  • 2 stiklinės stambiai smulkintų svogūnų laiškų
  • 0,5 šiaudeliais pjaustyto svogūno
  • 2 skiltelės smulkinto česnako
  • Gabaliuko tarkuoto imbiero
  • 1 nedidelės šiaudeliais pjaustyta morkos

Gaminimo eiga:

Agurkus įpjaukite išilgai kryžmai, bet ne iki galo. Apiberkite druska, lengvai permaišykite, pasistenkite, kad druska patektų ir į agurko įpjovas. Palikite 30 minučių pastovėti.

Įdarui sumaišykite visu likusius išvardintus produktus.

Agurkus nuplaukite nuo druskos ir prikimškite įdaro.

Sudėkite į indą, paslėkite ir 2 – 3 paras palaikykite kambaryje. Paskui laikykite šaldytuve.

(Šaltinis: čia)
Agurkų kimči (kimchi) - bulviukose.lt

2 Comments

  • Reply
    edita
    2011-09-17 at 09:47

    įdomus variantas..reikės išbandyti..;)

  • Reply
    Laura
    2011-09-17 at 16:52

    Nujo….ir nesudėtinga visai 🙂

  • Palikite komentarą

    REKOMENDUOJAMI VIDEO

    JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI