Aukso fondas/ Grybai

Baravykų karpačio

Baravykų karpačio - bulviukose.lt

Baravykų karpačio – fantastiškas patiekalas. Jei norit ką nors nustebinti vakariene, tai jau žinosit ką gamint 🙂

Baravykų karpačio:

  • Baravykų kepurėlių
  • Skrudintų kedrinių pinijų
  • Parmezano drožlių (galite ir sutarkuoti)
  • Šviežio čiobrelio

Padažui:

  • Kokybiško alyvuogių aliejaus
  • Balzamiko acto
  • Skysto medaus
  • Druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

Gaminimo eiga:

Baravykus supjaustykite kiek įmanoma plonais griežinėliais. Aš pjausčiau su pjaustykle.

Padažui sumaišykite alyvuogių aliejų, balzamiko actą, medų. Pagardinkite druska, pipirais. Padažas turi būti sūrus, rūgštus ir saldus.

Lėkštėje sudėkite baravykų griežinėlius, palaistykite padažu ir palikite šaldytuve pasimarinuoti 30 minučių. Išėmę užbarstykite kedrines pinijas, parmezano sūrį, čiobrelio lapelius.

Jums taip pat gali patikti bulvinių blynų su kastiniu ir baravykais receptas.

5 Comments

  • Reply
    Neringa
    2013-09-12 at 09:44

    Super! atrodo net užuodžiu per ekraną grybų kvapą:)

  • Reply
    Laura
    2013-09-12 at 10:18

    Neringa, man pačiai dar seilė tįsta, kai prisimenu skonį 😉

  • Reply
    Odeta
    2013-09-12 at 13:17

    DIEVIŠKA!!!

  • Reply
    Laura
    2013-09-12 at 13:49

    Odeta, aha 😀

  • Reply
    Jurgita Lukoševičienė
    2023-08-12 at 16:31

    Labai skanu!

  • Palikite komentarą

    REKOMENDUOJAMI VIDEO

    JUMS TAIP PAT GALI PATIKTI