Reikės:
- Baravykų kepurėlių
- Skrudintų kedrinių pinijų
- Parmezano drožlių (galite ir sutarkuoti)
- Šviežio čiobrelio
Padažui:
- Alyvuogių aliejaus
- Balzamiko acto
- Medaus
- Druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Gaminimo eiga:
Baravykus supjaustykite kiek įmanoma plonais griežinėliais. Aš pjausčiau su pjaustykle.
Padažui visus išvardintus produktus sumaišykite.
Lėkštėje sudėkite baravykų griežinėlius, palaistykite padažu ir palikite šaldytuve pasimarinuoti 30 minučių. Išėmę užbarstykite kedrines pinijas, parmezano sūrį, čiobrelio lapelius.
P.S. Fantastiškas reikalas 😉
5 Comments
Neringa
2013-09-12 at 09:44Super! atrodo net užuodžiu per ekraną grybų kvapą:)
Laura
2013-09-12 at 10:18Neringa, man pačiai dar seilė tįsta, kai prisimenu skonį 😉
Odeta
2013-09-12 at 13:17DIEVIŠKA!!!
Laura
2013-09-12 at 13:49Odeta, aha 😀
Jurgita Lukoševičienė
2023-08-12 at 16:31Labai skanu!