Reikės:
- Jautienos išpjovos
- Alyvuogių aliejaus
- Šviežiai maltų pipirų
- Jūros druskos
- Citrinos sulčių
- Kietojo sūrio drožlių
- Kaparėlių
Gaminimo eiga:
Aš jautienos išpjovą apsikepiau iš visų pusių stipriai įkaitintoje keptuvėje. Kad lengviau pjaustytųsi, įdėkite kelioms valandoms į šaldiklį. Aš ją visai užsišaldžiau, bet tokiu atveju prireiks pjaustyklės pagalbos 😉
Išdėliokite jautienos griežinėlius lėkštėje, pabarstykite druska, pipirais, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, užberkite kelis kaparėlius, sūrio drožlių ir viskas.
Tinka valgyti su balta duona, bandele ir užsigerti raudonu vynu.
2 Comments
Vilma
2011-12-26 at 19:11Suoer skaniai žiūrisi 😉
Laura
2011-12-27 at 08:34Skaniai ir valgėsi 😉