Mėsa

Jautienos karpačio (carpaccio)

Jautienos karpačio - bulviukose.lt

Reikės:

  • Jautienos išpjovos
  • Alyvuogių aliejaus
  • Šviežiai maltų pipirų
  • Jūros druskos
  • Citrinos sulčių
  • Kietojo sūrio drožlių
  • Kaparėlių

Gaminimo eiga:

Aš jautienos išpjovą apsikepiau iš visų pusių stipriai įkaitintoje keptuvėje. Kad lengviau pjaustytųsi, įdėkite kelioms valandoms į šaldiklį. Aš ją visai užsišaldžiau, bet tokiu atveju prireiks pjaustyklės pagalbos 😉

Išdėliokite jautienos griežinėlius lėkštėje, pabarstykite druska, pipirais, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, užberkite kelis kaparėlius, sūrio drožlių ir viskas.

Tinka valgyti su balta duona, bandele ir užsigerti raudonu vynu.

Jums taip pat gali patikti

2 Comments

  • Reply
    Vilma
    2011-12-26 at 19:11

    Suoer skaniai žiūrisi 😉

  • Reply
    Laura
    2011-12-27 at 08:34

    Skaniai ir valgėsi 😉

  • Leave a Reply